Follow by Email

Monday, January 21, 2013

Mari minum kopi

Assalamualaikum semua, mmm apalah yang nak diceritakan malam ini ya. Huh, exam dah selesai. So, takkan nak buang masa kot tapi aku rasa macam masaku ini dah banyak terkandas ditengah jalan.

Aduhai diri yang lara ini. Mungkin inilah padahnya kalau diri hidup dalam keselesaan dan tanpa tekanan.

Kadang-kadang tu bila aku fikirkan kembali pasal umat Islam ini, mereka ini takkan bangkit selagi mana mereka hidup dalam "comfort zone". Kehidupan inilah yang kebanyakkannya membunuh potensi hidup mereka.

Mengantuk betul malam-malam macam ini kalau minum kopi secawan sedap juga ni. Siapalah nak buat untuk kita kopi. Tapi kalau dia ada mesti buat. Hahaha, dah melalut dah tulisan aku ini.

Ok, lupakannya.

Sekarang ini apa yang penting "what do you thing, what you can get back". Jadi apa tunggu lagi kawan kamu adalah apa yang kamu fikirkan. Apa yang penting adalah positifkan diri dalam berfikir.

No comments:

Post a Comment